Επιλογή Σελίδας
Print Friendly, PDF & Email

H HELMEPA λειτουργεί δύο περιβαλλοντικές εκθέσεις που φιλοξενούν οι Εταιρείες-Μέλη Ceres και Costamare Shipping Co. SA στα κτήριά τους στον Πειραιά και το Παλαιό Φάληρο αντίστοιχα. Και οι δύο εκθέσεις είναι ανοιχτές στο κοινό, κατόπιν συνεννόησης με τη HELΜΕPA σχετικά με την ημέρα και ώρα της επίσκεψης, ενώ η ξενάγηση σε αυτές πραγματοποιείται από στελέχη της HELMEPA εξειδικευμένα στις περιβαλλοντικές επιστήμες.

Συγκεκριμένα, η έκθεση στο κτήριο της Εταιρείας-Μέλους Ceres στην Ακτή Μιαούλη 69 στον Πειραιά, είναι ανοιχτή σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, αλλά και σε φοιτητές, σπουδαστές και ομάδες νέων ή και μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων. Αν ενδιαφέρεστε να επισκεφτείτε την έκθεσή μας στον Πειραιά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-9343088 ή στα email helmepajunior@helmepajunior.gr (για δημοτικά σχολεία) και environment@helmepa.gr.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ HELMEPA ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ CERES

H περιβαλλοντική έκθεση της HELMEPA που φιλοξενεί η εταιρεία-Μέλος Costamare Shipping Co. SA στο κτήριό τους στην οδό Ζεφύρου 60, Παλαιό Φάληρο, απευθύνεται μόνο σε μαθητές δημοτικών σχολείων. Για να κανονίσετε επίσκεψη στην έκθεση, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο 210-9343088 ή το email helmepajunior@helmepajunior.gr.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ HELMEPA ΣΤΗΝ COSTAMARE SHIPPING CO. S.A.

(Σημειώνεται ότι η HELMEPA προσφέρει σε δημόσια δημοτικά σχολεία δωρεάν μεταφορά προς και από τις εκθέσεις της, κατόπιν επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου εκπαιδευτικού με τους υπεύθυνους του προγράμματος “Παιδική HELMEPA” στο τηλέφωνο 210-9343088 ή το email helmepajunior@helmepajunior.gr)
Να Σώσουμε τις Θάλασσες
  • en
  • el
22 October 2020
Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ Εκθέσεις