Επιλογή Σελίδας
Print Friendly, PDF & Email

Προληπτικά μέτρα για τον κορονοϊό έλαβε η HELMEPA

16 Μαρ 2020

Με αίσθημα ευθύνης για την υγεία όλων μας και σεβασμό στις οδηγίες της Πολιτείας, η HELMEPA έλαβε ήδη από την 4η Μαρτίου προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, ανέβαλε την προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ για την 11 Μαρτίου, ανέστειλε την εκτέλεση του Προγράμματος Επιμορφωτικών Σεμιναρίων του 2020 για τους αξιωματικούς ΕΝ, ΛΣ και ΠΝ και τις εκπαιδευτικές επισκέψεις στις Εκθέσεις της στις Εταιρείες Μέλη CERES και COSTAMARE. Επίσης, και με τη σύμφωνη γνώμη του Lloyd’s Register Foundation, διέκοψε τη συνέχιση των δράσεων του 3ετούς προγράμματος που εκτελεί στην Ελλάδα και την Κύπρο, με την υποστήριξη του Βρετανικού Kοινωφελούς Ιδρύματος, καθώς και τη συμμετοχή των στελεχών της σε εκδηλώσεις τρίτων.

Η HELMEPA προχώρησε ακόμη σε απολύμανση όλου του κτιρίου των γραφείων της ενώ τα στελέχη της που είναι γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας εργάζονται ήδη από την 10η Μαρτίου στο σπίτι τους με τη χρήση του διαδικτύου.

Στην είσοδο κάθε ορόφου των γραφείων της HELMEPA, στην οδό Περγάμου 5 στη Νέα Σμύρνη, έχει τοποθετηθεί αντισηπτικό δάπεδο και ειδική πινακίδα με την παράκληση όπως κάθε εισερχόμενος απολυμαίνει τα χέρια του με το ειδικό υγρό που διαθέτει ο κάθε όροφος.

Από σήμερα, Δευτέρα 16 Μαρτίου, όλο το προσωπικό της HELMEPA προχώρησε σε τηλε-εργασία και είναι διαθέσιμο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις helmepa@helmepa.gr, training@helmepa.gr, membership@helmepa.gr, accounting@helmepa.gr, environment@helmepa.gr, helmepajunior@helmepajunior.gr, info@helmepacadets.gr.

Ειλικρινά ευχόμαστε η κατάσταση να ομαλοποιηθεί το συντομότερο και όλοι να βγούμε από τη δοκιμασία αυτή αλώβητοι.

Να Σώσουμε τις Θάλασσες
  • en
  • el
30 September 2020
Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση
Μη κατηγοριοποιημένο Προληπτικά μέτρα για τον κορονοϊό έλαβε η HELMEPA