Επιλογή Σελίδας
Print Friendly, PDF & Email

Νέο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ Γλάρου

28 Ιουν 2019

Γιορτάζοντας 37 χρόνια λειτουργίας της HELMEPA, ετοιμάσαμε νέο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ με στόχο την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού προς το μείζονος σημασίας θέμα των πλαστικών απορριμμάτων. Με το διαχρονικό σύνθημα «ΟΧΙ πλαστικά – ΟΧΙ σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές» και πρωταγωνιστή τον Γλάρο της HELMEPA, καλούμε τον κόσμο να αναλογιστεί τις συνέπειες της αλόγιστης χρήσης των πλαστικών που καταλήγουν στο θαλάσσιο – και όχι μόνο – περιβάλλον. Συγκεκριμένα, στο νέο spot ο Γλάρος επισημαίνει τους κινδύνους από τη διάσπαση των πλαστικών σε μικροπλαστικά για τους θαλάσσιους οργανισμούς και τελικά τον ίδιο τον άνθρωπο.

Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αθήνας και της Περιφέρειας μεταδίδουν το κοινωνικό αυτό μήνυμα, κατόπιν της σχετικής έγκρισης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια για Καθαρές Θάλασσες και Ακτές, χωρίς Πλαστικά. Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι προς αυτή την κατεύθυνση!

Το τηλεοπτικό σποτ προωθήσαμε και στις ακτοπλοϊκές εταιρείες Μέλη ώστε να προβάλουν το μήνυμα στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και ξένους επιβάτες τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο.

Μπορείτε να δείτε το νέο τηλεοπτικό spot στο σύνδεσμο https://youtu.be/gpajVe1ssNg.

Να Σώσουμε τις Θάλασσες
  • en
  • el
30 September 2020
Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση
Μη κατηγοριοποιημένο Νέο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ Γλάρου