Επιλογή Σελίδας
Print Friendly, PDF & Email

Σημειώστε τις παρακάτω ημερομηνίες στο πρώτο μισό του Οκτωβρίου!

11 Σεπ 2019

3 Οκτωβρίου:

Παρουσίαση AMSA και Ανακοίνωση νέου προγράμματος HELMEPA για την Ενίσχυση του Πνεύματος Ασφάλειας στη Θάλασσα

Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας HELMEPA και Αυστραλιανής Αρχής Ναυτικής Ασφάλειας – AMSA, ο CEO της AMSA κ. Mick Kinley θα επισκεφθεί την Αθήνα την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου για μια ενημερωτική ομιλία προς τα Μέλη της HELMEPA και την ευρύτερη ναυτιλιακή κοινότητα. Οι παρόντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τρέχοντα ζητήματα και να επιλύσουν απευθείας απορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τα πλοία που επισκέπτονται τα λιμάνια της Αυστραλίας, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για τις επιθεωρήσεις PSC.

Νωρίτερα την ίδια μέρα και παρουσία του κ. Kinley, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου προγράμματος “Enhancing the Understanding of New and Enduring Challenges in Maritime Safety Culture in the Eastern Mediterranean”, που πραγματοποιείται με την ευγενική χρηματοδότηση του Lloyds Register Foundation (LRF), με συντονιστή τη HELMEPA και εταίρους τη CYMEPA, το Hellenic Lloyds και τη DYNAMARINe.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του κτιρίου της εταιρείας μέλους CERES στον Πειραιά (Ακτή Μιαούλη 69, ισόγειο) και θα ξεκινήσει στις 10.00 πμ. Οι Εταιρείες Μέλη της HELMEPA θα λάβουν επίσημη πρόσκληση εντός των επόμενων ημερών, ενώ άλλοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο training@helmepa.gr.

 

15 Οκτωβρίου:

Ετήσια συνάντηση HELMEPAUSCG στην Washigton, DC (μόνο για Μέλη!)

Στις 15 Οκτωβρίου 2019 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντηση εκπροσώπων Εταιρειών Μελών της HELMEPA με την USCG στο Αρχηγείο τους στην Washington, DC. Καρπός της μακρόχρονης στενής μας συνεργασίας με τη USCG, η συνάντηση αυτή λειτουργεί προς όφελος των διαχειριστριών Εταιρειών καθώς πέραν της απευθείας επίλυσης αποριών, δίδεται η ευκαιρία ανταλλαγής προτάσεων βελτίωσης διαδικασιών αλλά και δημιουργίας χρήσιμων επαφών με τους υπευθύνους βασικών τομέων του PSC στις ΗΠΑ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά οι εκπρόσωποι Διαχειριστριών Εταιρειών με πλοία μέλη στη HELMEPA. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου στο training@helmepa.gr, σημειώνοντας επίσης τα θέματα που θα επιθυμούσαν να συζητηθούν και διευκρινιστούν στη συνάντηση, ώστε να συμπεριληφθούν στη σχετική agenda.

 

Να Σώσουμε τις Θάλασσες
  • en
  • el
23 September 2020
Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση
Μη κατηγοριοποιημένο Σημειώστε τις παρακάτω ημερομηνίες στο πρώτο μισό του Οκτωβρίου!