Επιλογή Σελίδας
Print Friendly, PDF & Email

Νέο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα HELMEPA 2020

17 Ιαν 2020

Μια νέα δεκαετία μόλις ξεκίνησε με ανανεωμένες ελπίδες και προσδοκίες για όλους μας. Η παγκόσμια ναυτιλία μπαίνει στη νέα εποχή έχοντας να αντιμετωπίσει ένα πολύπλοκο και απαιτητικό θεσμικό πλαίσιο για την επίτευξη του στόχου για «Ασφαλή και Αποδοτικά Πλοία σε Καθαρές Θάλασσες».

Συνδράμοντας τους Εθελοντές και Μέλη της –Εταιρείες, Πλοία και Ναυτικούς– να ανταποκριθούν επιτυχώς σε αυτές τις προκλήσεις, η HELMEPA τους προσφέρει ένα νέο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του 2020.

Ως πιστοποιημένο «Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο για την Πρόληψη της Ρύπανσης, την Ασφάλεια στη Θάλασσα και την Περιβαλλοντική Ενημέρωση» και με την αρωγή της Εκπαιδευτικής της Επιτροπής, η HELMEPA διαμόρφωσε το νέο Πρόγραμμα λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες εκπαιδευτικές ανάγκες των Εταιρειών Μελών της, σε συνδυασμό με τους νέους κανονισμούς που μπαίνουν ή θα μπουν σε ισχύ στο άμεσο μέλλον.

Το 38ο Ετήσιο Εθελοντικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα απαρτίζεται από τα ακόλουθα 7 διαφορετικά θεματικά Σεμινάρια:

A. Safety First
B. Compliance with Air Emission and GHG Regulations
C. Avoiding Pitfalls during PSC Inspections
D. Marine Environmental Awareness
E. Emergency Preparedness and Response
F. TMSA Implementation and Preparation for Vetting Inspections
G. Safe Carriage of Dangerous Solid Bulk Cargoes

Με την ευκαιρία αυτή, εκφράζουμε τη βαθιά μας εκτίμηση και τις θερμές μας ευχαριστίες στους ειδικούς από 17 Εταιρείες Μέλη και Οργανισμούς και τους αξιωματικούς της Ελληνικής Ακτοφυλακής, που μαζί με στελέχη της HELMEPA συνεισφέρουν εθελοντικά ως Εισηγητές στην υλοποίηση του φετινού Προγράμματος.

Επόμενο Σεμινάριο είναι το διήμερο “Avoiding Pitfalls during PSC Inspections” μεταξύ 11 και 12 Φεβρουαρίου. Για όλες τις σχετικές πληροφορίες, επισκεφθείτε το site της HELMEPA (www.helmepa.gr) ή κατεβάστε τον ηλεκτρονικό μας Οδηγό.

Να Σώσουμε τις Θάλασσες
  • en
  • el
27 September 2020
Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση
Ειδήσεις Νέο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα HELMEPA 2020