Επιλογή Σελίδας
Print Friendly, PDF & Email

Συνεργασία HELMEPA και Βατραχανθρώπων

13 Φεβ 2020

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε και τυπικά σήμερα Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ HELMEPA και Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων (ΣΕΒ). Οι Πρόεδροι Δρ. Γ. Γράτσος και Αρχιπλοίαρχος (εα) Α. Παλατιανός ΠΝ, δέσμευσαν τους δύο οργανισμούς να συμβάλλουν από κοινού στην ενημέρωση μαθητών αλλά και ναυτικών για το περιβάλλον και την ασφάλεια.

Ειδικότερα, τις πρωτοβουλίες της HELMEPA, που περιλαμβάνουν εθελοντικές-εκπαιδευτικές δράσεις καθαρισμού ακτών, θα εμπλουτίσει ο ΣΕΒ με καταδύσεις των εθελοντών μελών του για να αναδείξουμε το ρόλο του ανθρώπου στη ρύπανση των θαλασσών και του βυθού. Επίσης, ο ΣΕΒ θα συμμετάσχει με ειδικές παρουσιάσεις ασφάλειας στη θάλασσα, σε προγράμματα της HELMEPA σε Ελλάδα και Κύπρο, που υποστηρίζει το Lloyd’s Register Foundation.

Τον κ. Παλατιανό συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ κ. Χ. Ποζίδης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Α. Λάμπρου, οι οποίοι και συζήτησαν με τον Πρόεδρο, το Γενικό Διευθυντή και τα αρμόδια στελέχη της Γραμματείας της HELMEPA για τον προγραμματισμό της συνεργασίας που θα ακολουθήσει.


(Α-Δ) Χ. Ποζίδης, Αντιπρόεδρος/ΣΕΒ, Α. Παλατιανός, Πρόεδρος/ΣΕΒ, Δ. Μητσάτσος, Γεν. Διευθυντής/HELMEPA, Δρ Γ. Γράτσος, Πρόεδρος ΔΣ/HELMEPA και Α. Λάμπρου, Γεν. Γραμματέας/ΣΕΒ κατά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας

Να Σώσουμε τις Θάλασσες
  • en
  • el
30 September 2020
Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση
Ειδήσεις Συνεργασία HELMEPA και Βατραχανθρώπων