Επιλογή Σελίδας
Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση εταίρων προγράμματος ΗΕLMEPA για την «Ενίσχυση του Πνεύματος Ναυτικής Ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»

22 Ιαν 2020

Την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, συναντήθηκε στα γραφεία της HELMEPA η Steering Committee (SC) του 3ετούς προγράμματος «Ενισχύοντας το Πνεύμα Ναυτικής Ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο», που υλοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο, με την υποστήριξη του Lloyd’s Register Foundation (LRF). Η Επιτροπή, με μέλη τους κ.κ. Δ. Μητσάτσο/Γενικό Διευθυντή HELMEPA, M. Ιερείδη/Γενικό Γραμματέα CYMEPA, Θ. Σταματέλλο/Περιφερειακό Διευθυντή N. Ευρώπης Lloyd’s Register και Στ. Περισσάκη/Διευθυντή DYNAMARINe, έχει ως κύριο στόχο τον καλύτερο συντονισμό των δραστηριοτήτων του προγράμματος στις δύο χώρες. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Καπτ. Ι. Δρακογιαννόπουλος, Πρόεδρος της Training Committee της HELMEPA και RS & Q Manager/DPA-CSO της εταιρείας-Μέλους Costamare Shipping και στελέχη της Γραμματείας της HELMEPA.

H Επιτροπή εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη μέχρι τώρα εξέλιξη του προγράμματος και συγκεκριμένα για τα σεμινάρια “Safety First”, τα courses στον Προσομοιωτή Γέφυρας και τα 2 workshops που έγιναν σε Σαλαμίνα και Λεμεσό καθώς και την πορεία σχεδιασμού ηλεκτρονικής πλατφόρμας αναφοράς Near Misses/Incidents. Ακόμη, η SC συζήτησε ιδέες για την ενίσχυση της επίδρασης του προγράμματος σε ναυτικούς, αλιείς, ιστιοπλόους και άλλους σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

(Α-Δ) Κρ. Πρεκεζέ, Executive Coordinator/HELMEPA, Δ. Μητσάτσος, Γενικός Διευθυντής/HELMEPA, Κ. Τριανταφύλλου, Assistant Executive Coordinator/HELMEPA, Καπτ. Ι. Δρακογιαννόπουλος, RS&Q Manager-DPA-CSO/Costamare Shipping Co. SA, M. Ιερείδης, Γενικός Γραμματέας/CYMEPA, Στ. Περισσάκης, Διευθυντής/DYNAMARINe, Θ. Σταματέλλος, Περιφερειακός Διευθυντής N. Ευρώπης/Lloyd’s Register

Να Σώσουμε τις Θάλασσες
  • en
  • el
22 September 2020
Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση
Ειδήσεις Συνάντηση εταίρων προγράμματος ΗΕLMEPA για την «Ενίσχυση του Πνεύματος Ναυτικής Ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»