Επιλογή Σελίδας
Print Friendly, PDF & Email

Παρουσίαση AMSA και Ανακοίνωση νέου προγράμματος HELMEPA για την Ενίσχυση του Πνεύματος Ασφάλειας στη Θάλασσα

24 Σεπ 2019

Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας HELMEPA και Αυστραλιανής Αρχής Ναυτικής Ασφάλειας – AMSA, ο CEO της AMSA κ. Mick Kinley θα επισκεφθεί την Αθήνα την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου για μια ενημερωτική ομιλία προς τα Μέλη της HELMEPA και την ευρύτερη ναυτιλιακή κοινότητα. Οι παρόντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τρέχοντα ζητήματα και να επιλύσουν απευθείας απορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τα πλοία που επισκέπτονται τα λιμάνια της Αυστραλίας, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για τις επιθεωρήσεις PSC.

Νωρίτερα την ίδια μέρα και παρουσία του κ. Kinley, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου προγράμματος “Enhancing the Understanding of New and Enduring Challenges in Maritime Safety Culture in the Eastern Mediterranean”, που πραγματοποιείται με την ευγενική χρηματοδότηση του Lloyds Register Foundation (LRF), με συντονιστή τη HELMEPA και εταίρους τη CYMEPA, το Hellenic Lloyds και τη DYNAMARINe.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του κτιρίου της εταιρείας μέλους CERES στον Πειραιά (Ακτή Μιαούλη 69, ισόγειο) και θα ξεκινήσει στις 10.00 πμ. Οι Εταιρείες Μέλη της HELMEPA θα λάβουν επίσημη πρόσκληση εντός των επόμενων ημερών, ενώ άλλοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο training@helmepa.gr.

Να Σώσουμε τις Θάλασσες
  • en
  • el
22 October 2020
Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση
Μη κατηγοριοποιημένο Παρουσίαση AMSA και Ανακοίνωση νέου προγράμματος HELMEPA για την Ενίσχυση του Πνεύματος Ασφάλειας στη Θάλασσα